OM MIG

Jag skrev min första artikel när jag som 16-åring började på ett gymnasieprogram med journalistisk inriktning i Duvbo, Sundbyberg, hösten 1999. På gymnasiet föddes även mitt intresse för bildredigering, layout, fotografering och radio. TV-produktion tyckte jag däremot var otroligt trist, en åsikt som jag nästan tolv år senare omvärderade.

Efter studenten följde några brokiga år med studier på kulturvetarprogrammet i Karlstad, kurser i danska och modevetenskap, praktik på Skobranschrådet, säljare i flera bokaffärer och underklädesbutiker samt administratör på Röda Korsets ungdomsförbund.

2002 började jag skriva för nättidningen Epigon och sommaren 2007 fick jag sommarjobb som lokalreporter på Söderhamns Kuriren. Mellan 2007 och 2008 producerade jag även fem nummer av riksorganisationen Fri och frisks medlemstidning Insikt.

I början av 2009 blev jag färdig med mina studier till journalist på JMK i Stockholm. Efter det jobbade jag som reporter och researcher på Sveriges Radios Studio Ett och P1 Morgon. Jag fortsatte vidare till P4 Uppland och P4 Västmanland som lokalreporter. På sistnämnda stationen stannade jag i nästan två år och hann jobba som programledare och producent. Efter det började jag som videoreporter på TV4 Västerås och mina gamla gymnasieupplevelser av tv-produktion fick sig en känga. Det var så pass kul med TV att jag jobbat vidare som videoreporter på SVT Västmanland under 2016 och 2017.

Vid årsskiftet 2013 startade jag eget och började frilansa.

Jag är född 1983 och växte upp i Viksjö, Järfälla kommun. Sedan 2010 bor jag i Västerås.